Παμβαγιακός: Αβέβαιο το… μέλλον

Αβέβαιο φαντάζει αυτή τη στιγμή το μέλλον του Παμβαγιακού. Η πρωταθλήτρια ομάδα των Βαγίων στον α’ όμιλο της β’ κατηγορίας πραγματοποιεί την τρίτη κατά σειρά Γενική Συνέλευση την Παρασκευή αφού οι δυο προηγούμενες απέβησαν “άκαρπες”.

Τα μέλη του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου του «Α.Σ. Βαγίων “Παβαγιακός”» ανακοίνωσαν ότι έχουν συγκαλέσει Γενική Συνέλευση των μελών του σωματείου για την ερχόμενη Παρασκευή, 14 Ιουνίου, στις 20:30’, στο δημοτικό κατάστημα των Βαγίων.

Αυτή θα είναι η τρίτη, κατά σειρά, ημερομηνία που ορίστηκε να διεξαχθούν οι εργασίες της γενικής συνέλευσης που έχει χαρακτήρα «εκλογο-απολογιστικό» και θα είναι και η τελευταία όπως ορίζεται και από το καταστατικό.

Θυμίζουμε ότι είχαν συγκαλέσει γ.σ. για το Σάββατο, 8 Ιουνίου, επίσης στο δημοτικό κατάστημα των Βαγίων, με θέματα «ημερήσιας διάταξης» : Απολογισμός (αγωνιστικός – διοικητικός – οικονομικός) του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου και διεργασίες για εκλογή νέου δ.σ.

Η δεύτερη (επαναληπτική) γ.σ. είχε οριστεί για την επόμενη ημέρα, Κυριακή, 9 Ιουνίου, στον ίδιο τόπο και με ώρα έναρξης 11:00’…

Όπως διαφαίνεται αν δεν βγει κάτι και από την τελευταία Γ.Σ. ο Παμβαγιακός θα μείνει “ακέφαλος” από διοίκηση και κανείς δεν γνωρίζει από κει και πέρα τι μέλλει γενέσθαι αφού και η συμμετοχή του στην α’ κατηγορία θα παραμείνει “μετέωρη”.

Ίδωμεν…

stereasports.gr

Σχετικά